Online rezervacije

Avio karte online rezervacije

Avio karte online rezervacije

Zašto da rezervišete avio karte preko interneta

Avio karte online rezervacije
Online rezervacije

Zašto da rezervišem avio karte online? Najjednostavniji način da saznate cene svih avio kompanija za neku destinaciju je da proverite cene online. Rezervacija avio karte preko interneta je besplatna i rezervaciju možete u svakom trenutku otkazati bez ikakvih troškova. Rezervacija avio karte online, ne podrazumeva automatski i kupovinu avio karte preko interneta. Avio karte koje rezervišete preko interneta, osim kupovine preko interneta karticom možete platiti i profakturom ili u agenciji.

Povoljnije cene
Povoljnije cene

Da li su avio karte preko interneta jeftinije? U većem broju slučajeva, postoji mogućnost da za odredjen broj avio kompanija, za rezervacije preko interneta, cene avionske karte budu jeftinije. U odredjenim situacijama postoji mogućnost da neke avio kompanije imaju posebne cene koje su namenjene samo internet prodaji.
Osnovna razlika u cenama za rezervacije preko interneta u odnosu na cene u agenciji je u servisnoj taksi – usluzi za izdavanje avio karte, koja je manja ukoliko rezervaciju uradite sami preko interneta.

Važnost rezervacije
Važnost rezervacije

Koliko važe rezervacije za avio karte? Ukoliko ste izvršili online rezervaciju avio karte sa opcijom plaćanja u agenciji ili preko računa, molimo Vas da imate u vidu da postoji mogućnost promene cene u zavisnosti od rokova za izdavanje avio karte. Rokovi za izdavanje avio karata su promenjivi i mogu se razlikovati od roka koji je naveden na potvrdi vaše rezervacije. Cene avio karata koje su prilikom rezervacije ujedno i kupljene preko interneta, nisu podložne promenama.