Singapur od 696 Eur

Air Serbia promocija za Singapur za kupovinu do 30.06.2017

Air Serbia promocija za Singapur

  • Air Serbia promocija za Singapur važi za putovanja i kupovinu do 30.06.2017
  • cene se odnose na povratne avio karte iz Beograda u ekonomskoj klasi
  • u cenu nije uračunata taksa za izdavanje avio karte
  • broj avio karata po promotivnim cenama je ograničen
  • letovi se obavljaju u saradnji sa avio kompanijom Etihad Airways (presedanje u Abu Dabiju)
  • više informacija o avio kompaniji Air Serbia

Kako da rezervišem avio karte?

Avio karte
Rezervacije

Avionske karte možete rezervisati preko interneta, pozivanjem call centra ili u turističkoj agenciji. Najjeftiniji način da izvršite rezervacije avionske karte je preko našeg rezervacionog sistema u samo 3 koraka. Ukoliko avionske karte rezervišete pozivanjem call centra, molimo Vas da imate u vidu da se cene mogu razlikovati u odnosu na cene sa interneta, jer su vrlo često karte koje možete rezervisati preko interneta najjeftinije.

Kako da kupim avionske karte?

kako da kupim avio karte
Plaćanje

Za rezervacije avionskih karata koje su izvršene preko online rezervacionog sistema, plaćanje može biti izvršeno karticom online, na osnovu profakture ili direktno u našoj agenciji. Za rezervacije izvršene preko našeg call centra ili direktno u agenciji, plaćanje može biti gotovinsko, na osnovu profakture ili platnom karticom.

Kako da preuzmem avionske karte?

Kako da preuzmem avio karte
Preuzimanje

Avio karte koje su rezervisane i kupljene preko interneta karticom, biće poslate na vaš e-mail. Najkasniji rok za slanje karte po izvršenoj online rezervaciji i plaćanju je 8 sati. Na isti način će Vam biti dostavljene i karte koje su plaćene profakturom, vaša elektronska karta biće poslata na e-mail odmah po izvršenom plaćanju. Avionske karte koje su kupljene u našoj agenciji možete preuzeti po izvršenoj kupovini, a možemo ih i poslati na vašu e-mail adresu.

Koliko važe rezervacije za avio karte?

Važnost rezervacije
Važnost

Ukoliko ste izvršili online rezervaciju avio karte sa opcijom plaćanja u agenciji ili preko računa, molimo Vas da imate u vidu da postoji mogućnost promene cene u zavisnosti od rokova za izdavanje avio karte. Rokovi za izdavanje avio karata su promenjivi i mogu se razlikovati od roka koji je naveden na potvrdi vaše rezervacije. Cene avio karata koje su prilikom rezervacije ujedno i kupljene preko interneta, nisu podložne promenama.

Kako da se informišem o promotivnim cenama?

Promocije
Promocije

Nudimo mogućnost da na jednom mestu saznate trenutno najpovoljnije cene avio karata svih avio kompanija za letove iz Beograda i drugih gradova. Ukoliko želite da pronadjete promociju za odredjeni grad ili kompaniju, unesite traženu reč u polje za pretragu. Ako Vam promotivna ponuda odgovara, avio kartu možete rezervisati online preko rezervacionog formulara, pozivanjem call centra ili u agenciji.  Ukoliko želite da se redovno informišete o promocijama avio karata preporučujemo da se prijavite na naš newsletter